Як особливості сімейного виховання впливають на розвиток здібностей (бажано з власним досвідом)?
Написати есе на тему «Розвиток здібностей. Як особливості сімейного виховання впливають на розвиток здібностей (бажано з власним досвідом)?»
Бажано з власними думками та міркуваннями, мабуть, власним досвідом, незалежно від того, був він у вас негативний чи позитивний.
Ответ
2.5/5 (2 оценки)
1
chunknotfound 1 год назад
Светило науки - 1 ответ - 0 раз оказано помощи

Ответ:

Вы можете отредактировать под увлечения и кружок детства

Объяснение:

Кухня. Ледве чутно як відкриваються двері до будинку. «Хто прийшов? – перекрикнула мама блендер. – Що приніс?». Хлопчик, заспокоюючи дихання, крикнув: «Я… - прошепотів собі ще раз це питання, – я новий рух вивчив та приніс знання про нього!». Хлопчик знімає обув та біжить до матері. По дорозі до кухні завертає до своєї кімнати та скидає рюкзак. Заходить до кухні і намагається показати танцювальний рух, що вивчив годину тому. Матір похвалила сина, покликала усіх інших їсти, поки син наливав тільки-тільки приготовлений борщ по тарілкам. Я і був тим самим хлопчиком.

У дитинстві я ходив на танці. Як тільки я пішов до школи, батьки хотіли щоб я пішов на гурток. Танці було перше, на що вони наткнулись. Найчастіше батьки відводять на кружки дітей, щоб вони навчились навичкам не тільки цього кружка, а й соціальним. Щоб діти навчились знаходити нових друзів та визначати свою роль у суспільстві. Щоб діти бачили, що вони не такі як інші та мають щось особливе.

Також більшість здібностей дитина отримує саме від батьків. Саме вони повинні навчити дитину основним навичкам. Змалку вони навчають дитину ходити, читати, бігати та дуже багато іншого. Дуже важливі також хороші звички змалку.

Батьки повинні слухати також дітей, які їм навички більш подобаються, які таланти розвивати. Так діти зможуть розвити саме те, що їм подобається. Саме так батьки і впливають на навички дітей.