Контрольний усний твір-роздум у
публіцистичному стилі на суспільну тему:
\"Чим
я можу бути корисним моїй Україні\"
СРОЧНО!!!!!!!!!! даю 50 баллов!!!!!!!
Ответ
0/5 (0 оценок)
1
elizabeth9850 1 год назад
Светило науки - 71 ответ - 0 раз оказано помощи

Шановні присутні, сьогодні я хотів би поділитися з вами своїми думками на тему "Чим я можу бути корисним моїй Україні". Це питання є важливим для кожної людини, яка має на меті підвищення рівня життя та процвітання нашої країни.

На мою думку, кожна людина може бути корисною для України, незалежно від свого віку, статі, соціального стану чи освіти. Варто розуміти, що корисність для нашої держави не полягає тільки у сплаті податків та виконанні громадських обов'язків, а також у власному розвитку та самовдосконаленні.

Одним з найважливіших способів, які дозволяють кожному з нас бути корисними для України, є знання та саморозвиток. Чим більше ми знаємо про світ, яким ми оточені, тим краще ми можемо розуміти ситуацію в країні та сприяти її подальшому розвитку. Тому я вважаю, що необхідно вчитися протягом усього життя, читати книги, відвідувати курси та тренінги, щоб розвиватися як особистість та бути готовими до змін.

Крім того, кожен з нас може бути корисним своїй Україні через свою професійну діяльність. Наприклад, якщо ви працюєте в галузі IT, ви можете створювати інноваційні технології, які допоможуть підвищити ефективність роботи українських компаній та підприємств. Якщо ви медик, то ви можете зберігати здоров'я та життя наших співвітчизників. Якщо ви викладувач, то ви можете передавати свої знання та досвід молодому поколінню, підготувавши майбутніх лікарів, інженерів, вчених та інших фахівців.

Також, кожен з нас може бути корисним своїй Україні через свою громадянську активність. Можна долучитися до роботи громадських організацій, брати участь у благодійних проектах, волонтерських акціях, допомагати людям, які потребують допомоги.

Крім того, кожен з нас може бути корисним своїй Україні через свої особисті риси характеру та підходу до життя. Якщо ми будемо виховувати в собі такі риси, як чесність, порядність, відповідальність, толерантність та інші, то це позитивно позначиться на нашому суспільстві в цілому.

Таким чином, кожен з нас може бути корисним своїй Україні через свою професійну діяльність, громадянську активність та особисті риси характеру. Ми маємо розуміти, що кожна наша дія має значення і може позитивно впливати на нашу країну. Тому нехай кожен з нас зробить все можливе для того, щоб наша Україна була процвітаючою, сильною та впевненою країною.

Якщо не те то вибачте