чи можна вважати гоголя українським письменником шо збагатив українську культуру якщо писав він російськоб мовою. срочно помогите ​
Ответ
5/5 (1 оценка)
1
nastinis 3 года назад
Светило науки - 9 ответов - 0 раз оказано помощи

Ответ: Я вважаю, що так, оскільки Гоголь— це письменник, який писав хоч і російською мовою, але про Україну. Тоді були часи коли іноді урааїнську мову і забороняли, і чого тільки з нею не було. Не всі мали доступ до вивчення інших мов, тому людина писала мовою, яку знає. Завдяки додатковим джерелам інформації, можна сказати, що Микола Гоголь любив Україну, тому і писав про неї. Також, в ті часи окремих країн Росія та Україна не було. Ці країни були одним цілим і тому розділяти їх немає сенсу. Отже, Гоголя можна рахувати український письменником.

Объяснение:

Как-то так)

Ответ
2.5/5 (2 оценки)
1
DDanilgood 3 года назад
Светило науки - 4 ответа - 0 раз оказано помощи

Ответ:

Нам вчитель на уроці говорила , що його не можна вважати українським письменником бо він писав російською мовою використовуючи український диалект та українські міфи та легенди . Вважати його українським письменником через те , що він писав про Україну це помилка . Знаєте скільки письменників писали про Україну и , що тепер всіх їх вважати українськими письменниками?

Объяснение:

Ні , не можна