Дати розгорнуту вiдповiдь:
1)Які прийоми належать до техніки гри у нападі?
2)Які вправи належать до загальної підготовки футболіста?
3)Які дистанції належать в легкій атлетиці до довгих?
Ответ
0/5 (0 оценок)
0
sofiagrusha 3 года назад
Светило науки - 7 ответов - 0 раз оказано помощи

Відповідь:Баскетбол вміщує велику кількість спеціальних прийомів і дій, які роблять гру непередбачуваним і захоплюючим видовищем. Визначити в цьому багатстві прийомів і дій, що є головним, а що другорядним або похідним від головного, буває часто важко, особливо для початкуючих тренерів. Мета цього розділу – допомогти партнеру обдумати базові елементи гри, повзуючи їх логічно злагоджену систему. Елементи цієї системи є канвою, яка допомагає орієнтуватися в матеріалі учбової програми. Вони відтворюють змістовну сторону того, що часто називають школою баскетболу. Відмінна особливість елементів школи є їх логічна обумовленість вимогам ігрового протиборства. Звідси і деяка специфічність у виборі ігрового матеріалу. Такі прийоми техніки, як переміщення, перевороти, стрибки, входять складовою частиною в ігрові дії, які є елементами школи, і окремо не розглядаються. Матеріал школи повинен лежати в основі техніко-тактичної підготовки баскетболістів.

Незабаром стартує футбольний сезон і ви хочете підтягнути свої фізичні кондиції? Чи ви — професійний гравець і от-от збираєтесь їхати на збори, де потрібно проявити себе? Чи просто шукаєте інформацію, як готувати себе до нового сезону? Або ж просто вирішили в черговий раз почати нове життя? Тоді вам треба уважно прочитати ці поради, адже MatchDay разом з тренером з індивідуальної підготовки професійних футболістів Віталієм Постранським пропонує комплекс вправ, які можна виконувати у домашніх умовах та які точно вам допоможуть.

Ще не так давно Віталій Постранський стрибав немов кішка, захищаючи ворота луганської «Зорі», а сьогодні він — тренер залу One football gym, в якому взимку до зборів готувалися Роман Зозуля, Денис Дедечко, Олексій Довгий та інші українські футболісти.

«Маю диплом про вищу освіту Львівського медичного університету імені Данила Галицького. Впродовж кар’єри постійно слідкував за своїми фізичними кондиціями та приділяв увагу індивідуальним заняттям, — розповідає Віталій Постранський. — Ставши тренером, використовую свій досвід як гравця та навчаюсь, беручи за основу європейську практику індивідуальних тренерів з фізпідготовки професійних спортсменів». Ну а цей комплекс запропонованих вправ допоможе вам підтягнути свої фізичні кондиції.

Біг на довгі дистанції — сукупність легкоатлетичних бігових дисциплін на стадіоні, що об'єднує дистанції до яких відносять 2 милі (3218 метрів), 5000 метрів, 10 000 метрів, 15 000 метрів, 20 000 метрів, 25 000 метрів, 30 000 метрів і годинний біг. Найбільш престижними, олімпійськими, є дистанції в 5000 і 10 000 метрів.

Пояснення: