20 БАЛОВ!!!
Четверо десятикласників , закінчивши 10 клас, вирішили попрацювати влітку і заробити грошей.Вони звернулися до місцевого фермера, у якого 8 тис. га землі. Зустріч з фермером відбулася на фермерському току. Хлопці звернулися до фермера, щоб він узяв їх на роботу.-Мені потрібен один хлопець для охорони саду. Чергувати треба по двоє цілу добу, а потім дві доби відпочивати.-Я згоден, сказав Антон.Тоді виходь завтра на зміну о 8-й годині. Ще потрібно два вантажники, вантажити 30-кг ящики. Ми згодні, відповіли Петро і Сергій. Ми займаємося в секції важкої атлетики. Робота у полі з 7-ї до 19-ї години, відповів фермер. І ще потрібно мені помічника зварювальника, робота не важка. Я згоден, відповів Василь. І останнє, гроші я віддам вашим батькам в кінці літа, щоб ви не розтринькали. -А ви нас оформите? -Звичайно, відповів фермер, запишу в свій записничок.
1. Як можна назвати угоду, укладену між сторонами? Назвіть учасників. Що ми про них знаємо? Які факти важливі, а які-ні?
2. Якими нормами регулюється вказана ситуація? Які питання ми повинні розвязати?
3. Дайте оцінку рішення фермера та підлітків.
Ответ
0.5/5 (4 оценки)
1
chumacovszx 3 года назад
Светило науки - 193 ответа - 0 раз оказано помощи

Відповідь:

Пояснення:

один хлопець для охорони саду. Чергувати треба по двоє цілу добу, а потім дві доби відпочивати.-Я згоден, сказав Антон.Тоді виходь завтра на зміну о 8-й годині. Ще потрібно два вантажники, вантажити 30-кг ящики. Ми згодні, відповіли Петро і Сергій. Ми займаємося в секції важкої атлетики. Робота у полі з 7-ї до 19-ї години, відповів фермер. І ще потрібно мені помічника зварювальника, робота не важка. Я згоден, відповів Василь. І останнє, гроші я віддам вашим батькам в кінці літа, щоб ви не розтринькали.