ДАМ КОРОНУ твір що я роблю у вільний час НЕ КОПІЮВАТИ З ІНТЕРНЕТУ 20 РЕЧЕНЬ (не пишіть про футбол) щось про типу відпочинок і вихід на природі можете і про ігри на ноут писати і мало маю цього відпочинку (я просто студентка що сидить у чотирьох стінах у мене фантазії немає про відпочинок якого я мрію)
Ответ
2.5/5 (2 оценки)
1
Пеппер 2 года назад
Светило науки - 29671 ответ - 234791 помощь

Як і Марк Туллій Цицерон, я ніколи не буваю така зайнята, як в години свого дозвілля. Адже дозвілля - це не просто вільний час. Це час для заняття якоюсь улюбленою справою.

Моє улюблене заняття - збірка моделей з конструктора Лего. Вперше мені його подарували в 7 років. З тих пір щороку до нього додається нова шухлядка з пластмасовими детальками. З них я збираю всякі фантастичні моделі. Це роботи, е неіснуючі машини і космічні літальні апарати.

Часто до мене приходять друзі, і ми фантазуємо всі разом. Нещодавно ми побудували майже справжній величезний палац! Повірте, це найкращі години, які ми проводимо за улюбленою справою. З моєї легкої руки це заняття стало улюбленим у всіх моїх кращих друзів.

Не думайте, що це порожня розвага. Ні, це заняття розвиває фантазію, творчі здібності, пам'ять. Адже ти відчуваєш себе справжнім інженером, будівельником або винахідником, коли придумуєш і збираєш чергову модель. Я думаю, що з такої простої гри починається шлях в серйозне життя.