SOS
1
Choose the right variant: London stands on the river:
A) Colorado
B) Severn
C) Mersey
D) Blade
E) Thames !


2.
Choose the right variant: The first President of USA is…
A)Abram Lincoln
B)Ernest Bush
C)George Washington !
D)Theodore Roosevelt
E)John Adams


3
Choose the right variant:
Are you as ......... as your friend?
A)More younger
B) Younger
C)Most young
D)Youngest
E)Young
4
Choose is the correct answer to the questions: ‘What do you do?’
A)Fine, thanks
B)I’m Helen
C)I am a student
D)I am working
E)That was terrible
5.
Choose the correct variant:
It’s …. terrible weather. I can’t go …….. home.
A)a, -
B)-, the
C)the, the
D)the, a
E)-
6
Choose the right variant:
He’s .......... intelligent than I am.
A)Most
B)More
C)Very
D)Is more
E)Well
7
Choose the right variant:
Isn’t hot in this room. I’m going for ______ fresh air.
A)Some
B)Any
C)These
D)Many
E)An
8.
Choose the correct variant:
This is the house …….. I was born.
A)whom
B)which
C)when
D)who
E)where
9.
Choose the right variant:
She is _____economist.
A) this
B) the
C) a
D) –
E) an
10.
Complete the sentence:
... it Tuesday today?
A) Did
B) Does
C) Is
D) Are
E) Do
11.
Complete the sentence:
Lena ... English lessons every day.
A)Are having
B)Have
C)Having
D)Is having
E)Has
12.
Choose the correct answer:
It is ... today than it was yesterday.
A)Good
B)Warmer
C)The warmest
D)Warm
E)Hot
13
Find the right antonym: «busy»:
A)easy
B)slightiy
C)cosy
D)free
E)quick
14
Choose the right article:
I have ____ pencil.
A) -
B) any
C) that
D) a
E) some
15
Choose the cardinal numeral?
A) the first
B) the second
C) thirteen
D) the sixth
E) the fifth
16
Choose the right variant:
Plants like … light.
A) many
B) a little
C) few
D) a few
E) much
17
Choose the correct answer: He is ... than his sister.
A) tall
B) big
C) the tallest
D) taller
E) bigger
18
Complete the sentence using suitable adjective form: What is______ sport in your country?
A) more popular
B) popular
C) the most popular
D) the more popular
E) most popular
19
Find the right variant: I’m looking for... job:
A) an
B) of
C) -
D) a
E) these
20
Complete the sentence:
... University is named after E. A. Buketov.
A) she
B) our
C) theirs
D) mine
E) hers
21
Choose the right answer in a possessive case:
This is newspaper.
A) Nina
B) Ninass
C) Nina’s
D) Ninas
E) Nins
22
Choose a correct item:
Comprehensive schools in England provide a wide range of ______ to most or all the children from their local area
A) primary education
B) nursery education
C) college education
D) secondary education
E) university education
23
Choose the best alternative.
.. .you happy because you have a lot of money, or because you have many friends?
A) Are
B) Am
C) Have
D) Was
E) Is
24
Choose the right variant:
Pete... a lawyer.
A) are
B) am
C) has
D) were
E) is
25
Fill in a suitable word:
Christmas is the main ______holiday in Britain.
A) state
B) government
C) public
D) spring
E) summer
26
Complete the sentence:
In winter the days are ... than in autumn:
A) short
B) shorter
C) the shorter
D) the shortest
E) shortest
27
Find the right variant:
Nick wants the money. Please give... to him.
A) them
B) it
C) these
D) they
E) those
Ответ
0/5 (0 оценок)
0
rajsamajdanova 6 месяцев назад
Светило науки - 1 ответ - 0 раз оказано помощи

Ответ:

  1. а
  2. С
  3. d
  4. b
  5. e
  6. a
  7. a
  8. d
  9. a
  10. b
  11. e
  12. e
  13. d
  14. c
  15. a
  16. b
  17. c
  18. a
  19. a
  20. c
  21. c
  22. e
  23. d
  24. b
  25. e
  26. a
  27. c