Допоможіть будь ласка

1.Охарактеризуйте образ Шерлока Холмса
2.Доведіть,що твір \"Чарівна крамниця\"- новела
3.Які висновки ви зробили,прочитавши новелу \"Дари волхвів\"?
4.На прикладі прочитаних творів доведіть,що людяність і здатність відчувати чужий біль не залежить від статків.​
Ответ
2.5/5 (2 оценки)
1
pandochel 2 года назад
Светило науки - 15 ответов - 0 раз оказано помощи

Ответ:

1.Шерлок Холмс - одна з найяскравіших постатей творів детективного жанру. Все своє життя він присвятив приватному розшуку, розкрив більше тисячі справ, допоміг багатьом жителям Англії, врятував не одне життя. Це унікальна, надзвичайно приваблива особа, яка приголомшує читача могутнім інтелектом, різноманітністю талантів, рідкісною спостережливістю, даром співпереживання, дивною здатністю завжди виходити переможцем з будь-якого протиборства. Він володіє унікальними природними даними: гострим розумом, залізною логікою, здатністю аналізувати та зіставляти факти, робити висновки, будуючи логічний ланцюжок подій та беручи до уваги психологічні чинники. Як правило, логічний ланцюг побудований слідчим, зазвичай виявляється надзвичайно простим, і кожного разу читач, підходячи до розв’язки, мимоволі дивується нездатності прийти до подібного висновку.

2.Чарівна Крамниця це новела на що вказують певні речі невеликий за обсягом твір з несподіваним закінченням коли чарівник ховає під барабан джипа і той зникає.Також невелика кількість персонажів батько Джипа сам Джип і Чарівник.Надіюсь допоміг.

3.Ця  історія зовсім не зіпсувала закоханим різдвяне свято, тому що вони одержали в подарунок ще один доказ любові один одного й були дуже щасливі.

На перший погляд здається, що новела майже анекдотична, але її навряд чи можна назвати смішний або веселої, у ній відчувається гіркий смак. Але, з іншого боку, ця смішна невдача з подарунками – теперішня казкова різдвяна Історія, що проявляє кращі якості звичайних людей: самовідданість їхньої любові, жертовність, щиросердечну щедрість. Новела, як різдвяна зірка, за якої йшли волхви два тисячоріччя тому назад, випромінює світло надії.

4.Кожна людина має у середині свою людяність. У творі "Останній листок" Берман увесь твір був не співчутливим і грубим. Але під кінець цієї історії зміг показати себе з ліпшої сторони. Коли він дізнався що життя людини залежить від кількості листків на плющі на сусідньому будинку. Чоловік спочатку не повіри, і ніхто не очікував від такого невдахи чогось хорошиго. Але пожертвувавши собою він всештаки намалював свій перший і останній шедевр "Останній листок" врятувавши цим іншу людину.

Объяснение:

сделай ответ лучшим если помогла:3