СРОЧНО срочно срочно срочно срочно срочно срочно срочно срочно срочно срочно срочно срочно срочно срочно срочно срочно срочно срочно срочно срочно срочно срочно срочно срочно срочно срочно срочно срочно срочно срочно срочно срочно срочно срочно срочно срочно срочно срочно срочно срочно срочно срочно срочно срочно срочно срочно срочно срочно срочно срочно срочно

Сформулюйте підсумки, вставивши пропущені слова у текст. (4 бали)

Ми порівнювали будову мохів, папоротей і покритонасінних на прикладі таких рослин: _________________ _________________, _________________ _________________, _________________ _________________.

Окрема рослина статевого покоління зозулиного льону має органи: _________________ і _________________. До ґрунту мох прикріплюється за допомогою _________________. На верхівці жіночої особини виростають _________________ на довгих ніжках, укриті _________________. У коробочках дозрівають _________________, які беруть участь у _________________ розмноженні. Зозулин льон належить до дводомних рослин, оскільки в нього є чоловічі й _________________ особини. Зозулин льон належить до вищих спорових рослин, бо його тіло почленоване на _________________.

Щитник чоловічий має видозмінений підземний пагін – _________________, на якому розташовані _________________; молоді – равликоподібно закручені. Від кореневища відходять _________________ корені. На нижньому боці листків є _________________ – групи спорангіїв. У них дозрівають _________________, за допомогою яких відбувається _________________ розмноження папороті. Особина статевого покоління щитника чоловічого представлена серцеподібним _________________, на якому розміщені чоловічі і жіночі _________________ органи. Таким чином статеве покоління щитника чоловічого належить до _________________ рослин, бо чоловічі та жіночі статеві органи розміщені на одній особині.

Конвалія звичайна – трав’яниста багаторічна рослина, що має видозмінений підземний пагін _________________. Для конвалії, як представника покритонасінних рослин характерна наявність _________________ як особливого органа статевого розмноження. У квітках містяться тичинки та маточка, у яких формуються _________________ та яйцеклітини, що забезпечують _________________ розмноження. В результаті запліднення формуються _________________ і плід. Плід конвалії називається _________________.

В ході практичної роботи виявлено такі спільні ознаки у будові цих рослин: у мохів, папоротей і покритонасінних є _________________ із зеленими _________________. Кореневище папороті та конвалії – це видозмінений _________________. Крім пагонів з листками, у папоротей і покритонасінних рослин є _________________. Мохи й папороті розмножуються за допомогою _________________, які розвиваються у _________________.

Виявлено такі відмінні ознаки у будові мохів, папоротей і покритонасінних рослин: мохи не мають _________________. До ґрунту вони кріпляться за допомогою _________________. Генеративні органи мохів і папоротей – антеридії та архегонії, а покритонасінних _________________, _________________ і _________________.​
Ответ
0/5 (0 оценок)
0
yuna4kast 2 года назад
Светило науки - 2 ответа - 0 раз оказано помощи

Ответ:

Объяснение: я из альтернативы напиши мне на номер +380997295817 в Вайбере