помогите срочно
дам 35 балов.​
Ответ
0/5 (0 оценок)
0
vvvvolga70 2 года назад
Светило науки - 4 ответа - 0 раз оказано помощи

Ответ:

1)а

2)а

3)в

4)в

5)в

6)эстетическая, воспитательная, познавательная, духовная

7) Историческая повесть - это повесть, сюжет которой воспроизводит в художественной форме определенную историческую эпоху. Повесть — это эпическое произведение в прозе (реже-стихотворный), который занимает промежуточное место между рассказом и романом с точки зрения того, насколько широко отражаются и глубоко раскрываются описываемые явления в произведении.

8) Соціально-побутові пісні — це великий масив епічних народнопісенних творів про економічні та політичні умови життя різних соціальних груп населення, про їхню історичну роль у становленні та розвитку українського суспільства, у формуванні національних норм етики й моралі.

9) На мою думку Вона зробила правильно тому , що вона захищала свою громаду від загарбників

Мирослава зрозуміла ,що батько засліплений ненавистю , та заради помсти готовий бути зрадником свого народу. Тому вона вчинила правильно.

10) тому що він був мудрим, чесним, розсудливим і справедливим керівником. Крім того, він розумівся на лікарській справі і допомагав людям не заради власної користі. Він в молоді роки багато подорожував по світі, багато що бачив і використовував свої знання для громади.

Объяснение: