Поміркуй і запиши, у чому полягає життєва мудрість дідуся та якими принципами буття він керувався. Твір «диваки і зануди»
Ответ
1.5/5 (2 оценки)
1
zavgorodnijdanilo 1 год назад
Светило науки - 3 ответа - 0 раз оказано помощи

Ответ:

Дідусі - це люди з великим життєвим досвідом та мудрістю, яку вони набули протягом своєї довгої подорожі життям. У творі "Диваки і зануди" можна помітити, що дідусь представлений як той, хто керується певними принципами буття та має своє бачення світу.

Одним з головних принципів, на якому ґрунтується життєва мудрість дідуся, є толерантність. Він приймає людей такими, які вони є, незалежно від їхньої зовнішності та особливостей характеру. Він не судить людей за те, як вони виглядають або як вони поводяться, він сприймає їх такими, які є насправді.

Дідусь також керується принципом доброти та людяності. Він завжди готовий допомогти людям, які потребують допомоги, незалежно від того, чи вони знайомі з ним чи ні. Він завжди намагається допомогти іншим, а не чекає, що хтось допоможе йому.

Також дідусь є людиною, яка має свою точку зору та вміє захищати її, але при цьому він не настоює на тому, що він правий, а інші помиляються. Він поважає думку інших, але при цьому не забуває про свої принципи та переконання.

Усе вищезгадане свідчить про те, що життєва мудрість дідуся полягає в тому, що він приймає людей такими, які вони є, допомагає їм, коли це потрібно, має свою точку зору, але не настоює на своєму праві, і завжди поважа