описати смішне в пригодах героїв повісті «Тореадори з Васюківки»
ПОМОГИТЕ ПОЖАЛУЙСТА
Ответ
2.5/5 (2 оценки)
1
ZeIenuk 1 год назад
Светило науки - 134 ответа - 0 раз оказано помощи

Ответ:

В повісті «Тореадори з Васюківки» є багато смішних моментів, що змушують читача посміхнутися. Один з таких моментів стався, коли Кузьма Бодров зробив спробу виступити тореадором перед биком, що врешті-решт звів його з розуму. Крім того, Кузьма так невдало стрибнув через бар'єр, що розбив усі свої музичні інструменти. Це було досить смішним, адже Кузьма, як музикант, був дуже прив'язаний до своїх інструментів.

Ще одна смішна ситуація відбулася, коли головний герой, Микола Васильович, був запрошений на обід до багатої вдови. Щоб виглядати якомога більш поважним і серйозним, Микола Васильович вирішив взяти з собою своєї козу, що виглядало досить дивно. Крім того, коли вдова поставила на стіл величезний пудинг, Микола Васильович був дуже здивований і не знав, як правильно їсти таке велике блюдо. Він навіть спробував взяти до рота цілий шматок пудингу, що викликало сміх серед присутніх.

В цілому, повість «Тореадори з Васюківки» є дуже гумористичною і смішною, і пригоди її героїв завжди можуть розвеселити читача.

Объяснение:

Ответ
0/5 (0 оценок)
0
kira1200pop 1 год назад
Светило науки - 1 ответ - 0 раз оказано помощи
Так як корова вдарила Хлопчика потім ящяла,або як свиная Манюня впала на свинарник метро