7. Складіть політичний портрет одного з керівників боротьби за об\'єднання Італії.​
Ответ
0/5 (0 оценок)
0
nikserj2006 1 год назад
Светило науки - 33 ответа - 0 раз оказано помощи

Ответ:

Одним з керівників боротьби за об'єднання Італії був Джузеппе Гарібальді (Giuseppe Garibaldi) - італійський націоналіст, революціонер і військовий діяч XIX століття.

Гарібальді народився в 1807 році в Ніцці, яка на той час була частиною Сардинського королівства. Він був прихильником об'єднання всіх італійських земель в одне ціле і був активним учасником ряду повстань, спрямованих на здобуття незалежності та об'єднання країни.

Гарібальді був знаменитий своїми воєнними кампаніями, у тому числі експедицією Тисячі в 1860 році, коли він разом з невеликою армією захопив південну Італію, що прискорило процес об'єднання країни. Він також був активним учасником Другої італійської війни за незалежність, яка завершилася перемогою італійців над австрійцями і сприяла утворенню Італійського королівства в 1861 році.

Політичний портрет Гарібальді можна охарактеризувати як націоналістичний, революційний та військовий. Він був відданий ідеї об'єднання Італії і відчайдушно боровся за цю мету, використовуючи при цьому різноманітні воєнні та політичні засоби. Він також прагнув до встановлення республіканської форми правління в країні, що робить його одним з провідних революціонерів свого часу.

Объяснение: