НУЖНО ИСПРАВИТЬ ТЕКСТ Подруги Віка та Мая ніколи не розлучалися Навчалися в шостому класі,15 школи,міста Краматорська,жили на вулиці Василя Стуса Весною 2022 року родина Маї виїхала в західну Україну, щьоб урятуватися від російських окупантів. Дванадцяти річна Віка залишилася на Донеччині. Коли ворог підійшов близько до міста батьки вирішили виїхати на Дніпропетровщину. За пів години повинен був прибути потяг. Раптом пролунало декілька потужних вибухів. Два снаряди розірвалися біля вокзалу, потрапили в людський натовп В одну мить кароока Віка стала сиротою. Волонтери зв\'язалися з родиною Маї. Двадцять вісім годин Віка їхала через усю вкраїну. Нарешті вночі автобус зупинився у Львові. Дівчина вийшла на площі й одразу потрапила в обійми своєї подруги. Потім Мая подивилася на Віку та прошепотіла: ну привіт сестричко. ПОМОГИТЕ ПОЖАЛУЙСТА НУЖНО ИСПРАВИТЬ ТЕКСТ (ЕСЛИ ЕСТЬ ОШИБКИ) ​
Ответ
5/5 (1 оценка)
1
bogdaneuropeansolida 1 год назад
Светило науки - 61 ответ - 0 раз оказано помощи

Ответ:

Подруги Віка та Мая завжди були разом. Вони навчалися в шостому класі 15-ї школи міста Краматорська та жили на вулиці Василя Стуса. Весною 2022 року родина Маї виїхала на захід України, щоб уникнути російської окупації. Однак дванадцятирічна Віка залишилася на Донеччині. Коли ворог наблизився до міста, батьки вирішили виїхати на Дніпропетровщину. За пів години повинен був прибути потяг, але раптово пролунали декілька потужних вибухів. Два снаряди влучили в той район, де знаходився вокзал, і забрали багато людських життів. В той момент кароока Віка залишилася без батьків і стала сиротою.

Волонтери знайшли родину Маї і повідомили про трагічну втрату Віки. Через двадцять вісім годин Віка їхала через всю країну до Львова, де автобус зупинився вночі. Дівчина вийшла на площі і зустріла свою подругу Маю, яка обійняла її та прошепотіла: "Привіт, моя сестричко".

Объяснение:

Поки редагував дуже розчулився, ледь не плакав.