2. Проаналізуйте рекламу будь якого продукту або товару, яку побачили на вулиці, в журналі, по телебаченню. Коротко опиши її за планом. Назва продукту або товару. Зміст реклами. Цільова група Рекламний салоган ( повідомлення). Приховане повідомлення Рекламна стратегія​
Ответ
0/5 (0 оценок)
0
attentionzxc 11 месяцев назад
Светило науки - 21 ответ - 0 раз оказано помощи

Ответ:

Объяснение:

Назва продукту: Coca-Cola

Зміст реклами: Реклама Coca-Cola показує групу молодих людей, які насолоджуються напоєм під час відпочинку на пляжі або на вечірці з друзями. В ролику підкреслюється оригінальний смак та приємний ефект від вживання напою.

Цільова група: Молодь віком від 16 до 30 років, в основному ті, які представляють молоду споживчу культуру та прагнуть насолоджуватися життям.

Рекламний салоган: "Насолоджуйся життям разом з Coca-Cola".

Приховане повідомлення: У рекламі передається ідея, що напій допоможе забути про буденні проблеми та насолодитися моментом.

Рекламна стратегія: Використання ефектної та молодіжної картини світу, щоб привернути увагу цільової аудиторії. Відрізнятися від конкурентів за рахунок наступних ключових показників: інноваційність, висока якість продукту та емоційне сприйняття.