Створити соціальну рекламу \"Молодь проти наркотиків\"
Ответ
0/5 (0 оценок)
0
pomoshnik910 1 год назад
Светило науки - 7 ответов - 0 раз оказано помощи

Зустрілися два друга, Іван та Петро, які зростали разом в маленькому селі на околицях міста. Іван зовсім не прихильник наркотиків та ніколи не пробував їх, тоді як Петро дуже часто проводив свій вільний час в компанії із хлопцями, які вживали наркотики.

Одного разу Петро запросив Івана до себе на вечірку і попросив спробувати марихуану разом із ним та іншими друзями. Але Іван відмовився, сказавши, що він не хоче ризикувати своїм здоров'ям та життям.

Петро не зрозумів, чому Іван не хоче взяти участь в їхній компанії та не спробувати наркотики, але Іван пояснив йому, що вживання наркотиків може привести до серйозних проблем і наслідків, які можуть погіршити якість життя та здоров'я.

Іван попросив Петра переглянути інформацію про наркотики та їхні наслідки на сайтах медичних організацій та порадив йому звернутися до фахівців, якщо у нього виникнуть проблеми з наркотиками.

Петро згодився з Іваном та пообіцяв переглянути інформацію про наркотики та не брати участь у їхньому вживанні.

Мораль цієї історії - бережіть своє здоров'я та життя, не ризикуйте своїм майбутнім і не піддаєтеся тиску компанії на вживання наркотиків. Пам'ятайте, що молодь проти наркотиків, тому виберіть здоровий та безпечний спосіб життя.