срочно! 1. Велике переселення народів. Готи і гуни на території України. 2. Українські землі у складі Австро-Угорщини в 1900-1914 pp. 3. Російсько-українська війна. Європейський вибір України. ​
Ответ
5/5 (1 оценка)
0
Пеппер 2 месяца назад
Светило науки - 30751 ответ - 234791 помощь

Велике переселення народів, Готи і Гуни на території України

Велике переселення народів відбувалося в IV-V століттях н.е. і супроводжувалося міграцією різних народів, включаючи Готів і Гунів, через територію України. Готи та Гуни відігравали важливу роль у цьому періоді, переміщаючись та взаємодіючи з іншими народами та цивілізаціями.

Українські землі у складі Австро-Угорщини в 1900-1914 pp.

Українські землі у складі Австро-Угорщини в період з 1900 по 1914 роки перебували під владою Австро-Угорської імперії. Цей період характеризувався політичними, економічними та культурними змінами на території України, включаючи розвиток національного руху та культурних процесів.

Російсько-українська війна. Європейський вибір України.

Російсько-українська війна відбувалася у 1917-1921 роках і була частиною подій революційного періоду в Росії та Україні. Вона призвела до складних наслідків для обох країн та суттєво вплинула на подальший розвиток України. Європейський вибір України вказує на її бажання підтримати та розвивати відносини з країнами Європейського Союзу та приєднатися до європейських структур.