Моторний човен
рухається зі
швидкістю 13
кілометрів за годину.
Який шлях пройде
моторний човен за 1
годину, 2 години.
3 години, 4 години,
8 годин?​
Ответ
0/5 (0 оценок)
0
ninochka59 3 месяца назад
Светило науки - 38 ответов - 518 раз оказано помощи

Ответ:

см. пояснение

Пошаговое объяснение:

моторний човен пройде шлях:

за 1 годину-   17*1=17 км,

за2 години-   17*2=34 км

за3 години -   17*3=51км

за 4 години-   17*4=68 км

за 8 годин-     17*8=136 км