задача 4
Моторний човен
рухається зі
швидкістю 13
кілометрів за годину.
Який шлях пройде
моторний човен за 1
годину, 2 години,
3 години, 4 години,
8 годин?​
Ответ
0/5 (0 оценок)
0
vladak0602 3 месяца назад
Светило науки - 3 ответа - 0 раз оказано помощи

Ответ:

за час: 13*1=13 км, за 2 часа: 13*2=26 км, за 3 часа: 13*3=39 км, за 4 часа: 13*4=52 км, за 8 часов: 13*8=104 км