50 баллов
Написати формально есе: \"Кожна дитина зрештою виростає й готова самостійно йти в доросле життя. У той момент багато хто покидає рідну домівку, а дехто залишається жити разом зі своїми батьками. Який із цих варіантів кращий для молодої людини, що планує створити свою сім’ю?\".
Ответ
5/5 (1 оценка)
1
Пеппер 3 года назад
Светило науки - 29671 ответ - 234791 помощь

Коли дитина виросла і готова до самостійного життя, вона вибирає собі життєвий шлях. Більшість хоче вчитися далі - і тоді вони часто їдуть з дому, якщо живуть у невеликих містечках або селах. Так, стикаючись на цьому шляху з різними проблемами, молода людина дорослішає та звикає до труднощів та набуває навиків до їх подолання.

Інший варіант - людина не має бажання вчитися далі, тоді, закінчивши школу, вона залишається в батьківському домі. Невдовзі виникає бажання створити власну сім"ю. В цьому разі, на мою думку, батьківська сім"я може надати молодим істотну допомогу як в матеріальному, так і в моральному плані.

Батьки підтримають молоду сім"ю, допоможуть у вихованні дитини, нададуть грошову допомогу. Добре це чи погано - вирішує кожен для себе. Тут треба враховувати багато обставин, бо всі сім"ї різні як за рівнем достатку, так і за моральними якостями.

Який з варіантів краще - цього ніхто передбачити не може. Хоча мені здається, що в наш час поспішати з створенням сім"ї та сподіватися на батьківську допомогу не варто. Набагато більшого у житті досягне людина, яка доб"ється всього власними зусиллями.